Rea!

CovAbScreen Saliv Antikroppstest Covid-19 Snabbtest

(1 kundrecension)

149.00kr

CoVabScreen Saliv Antikroppstest för Covid-19 via saliv har en hög tillförlitlighet 99% (97,6% känslighet och 98.8% specificitet) och lever upp till WHO och Folkhälsomyndighetens krav.

Ger provsvar inom 15 minuter och gör det därför möjligt att direkt på plats kontrollera förekomsten av de tre antikropparna för Covid-19 (IgA, IgG och IgM).

Eftersom snabbtestet tas via saliv så är det ett smidigt, säkert och smärtfritt sätt att ta reda på om du har antikroppar. Förekomsten av antikroppar är en tydlig och tillförlitlig indikation på tidigare Covid-19-infektion.

Godkänt Antikroppstest via Saliv av Läkemedelsverket

För dig som på egen hand vill ta kontroll över testningen eller om det föreligger behov av storskalig, snabb och effektiv testning så blir detta snabba Covid-19 salivtest ett givet val.

Som salivbaserat utmärker sig detta antikroppstest i ett flertal hänseenden. Utöver att vara ett av marknadens mest tillförlitliga antikroppstest för COVID-19, så krävs samtidigt ingen fysisk åverkan för att testet ska kunna genomföras.

Då det på grund av rådande omständigheter är väldigt viktigt att på såväl individuell på bred front kunna påvisa förekomsten av antikroppar för SARS-CoV-2 är det i många fall oumbärligt att ha tillgång till test som går snabbt att utföra och som inte väcker något obehag hos den som blir testad.

 • Tillförlitlighet ligger på 99% & därför går att jämföra med sjukvårdens PCR-test
 • Påvisad förekomst av antikroppar är ett tydligt tecken på att man har haft Covid-19
 • Provresultat på plats inom 15 minuter, snabbt, enkelt & tillförlitligt
 • CE-märkt & följer alla ställda krav av Folkhälsomyndigheten
 • Fullt godkänt för användning som snabbtest för COVID-19
 • Svensk bruksanvisning för att säkerställa korrekt användning

Som helgodkänt antikroppstest är detta salivtest lämpad för användning i ett flertal olika miljöer och sammanhang. Den enkla utformningen gör att det går att använda som hemmatest, och tillförlitligheten säkerställer att det även är lämpat för användning inom vård och laboratorier.

Varför ta antikroppstest via saliv?

Att välja ett tillförlitligt antikroppstest via salivtest för COVID-19 gör att det blir oerhört mycket enklare att testa för förekomsten av antikroppar. En väldigt stor fördel är att det gör testningen avsevärt mycket mer tillgänglig. Och för personer som av olika skäl helst undviker övriga testformer så blir salivtest det givna sättet att få svar på huruvida man har varit drabbad av COVID-19.

 • Testning sker genom en snabb och smärtfri topsning av tandköttet.
 • Kan utan problem användas på personer i alla åldrar och helt oberoende av individuella förutsättningar.
 • Levereras i steril förpackning som garanterar att testet ger ett kliniskt tillförlitligt resultat.
 • I princip obefintlig risk för felaktig användning och missvisande resultat.

Med tillförlitlighet som ligger i topp är detta ett test som både ger rättvisande resultat och samtidigt kan användas av alla. Svar ges direkt på plats och risken för felaktigt utförande är minimal. Därför är detta salivtest för COVID-19 ett måste för alla som direkt på plats vill få svar på frågan om förekomsten av antikroppar.

Antikroppstest finns att köpa i 1-pack, 5-pack och 15-pack, skulle ni behöva större volymer så kan ni mejla till säljavdelningen

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten!

Kategori:

1 recension av CovAbScreen Saliv Antikroppstest Covid-19 Snabbtest

 1. Christian

  Snabb leverans! Tack!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.