Rea!

Joysbio Saliv Antigentest Covid-19 Snabbtest

(1 kundrecension)

119.00kr

I lager

Joysbio Saliv Antigentest Covid-19 Snabbtest. Ett godkänt & CE-märkt Antigentest som tas via saliv och är 100% smärtfritt och har en tillförlitlighet på 98.6%.

Som salivbaserat test är det ett enkelt & smärtfritt sätt att påvisa om det en finns en pågående COVID-19-infektion i din kropp. Se nedan hur snabbt & enkelt det är!

så testar du dig för covid-19 antigentest saliv

Ett godkänt Antigentest via saliv som har en diagnostisk tillförlitlighet som uppfyller alla ställda krav av Folkhälsomyndigheten (FHM) & World Health Organization (WHO).

Snabbtest via Saliv med hög tillförlitlighet

Oavsett om du vill ta reda på om du är drabbad av en COVID-19-infektion eller om ni som företag behöver säkerställa storskalig & effektiv antigentestning på plats, så är det här helt rätt test!

Som salivbaserat antigentest är det på många sätt unikt i sin tillförlitlighet, och tål att jämföras även med laboratoriebaserad antigenanalys.

För många är det viktigt att veta om man har en pågående COVID-19-infektion. Vad som är unikt med just detta test är att du slipper vänta och framförallt är det helt smärtfritt då det tas via saliv.

 • Säkerställer ett resultat med diagnostisk tillförlitlighet motsvarande 98.6% vilket gör att det även uppfyller krav som myndigheter har avseende Coronatester.
 • Förekomsten av antigener påvisar förekomsten av COVID-19-infektion och är en indikation på pågående sjukdom.
 • Provsvar inom 15 munter.
 • CE-märkt vilket innebär att det är en godkänd medicinsk produkt som lever upp till alla ställda krav av Europeiska Unionen (EU).
 • Bipacksedel och testprocedur finns på svenska för att säkerställa rätt och enkel användning.

Som unikt salivbaserat antigentest går detta självtest att använda både i privata som i kliniska sammanhang. Kombinationen av ett väldigt pålitligt resultat och enkel användning gör det till ett oerhört mångfacetterat alternativ som passar de flesta behov.

Varför antigentest?

Att kunna fastställa huruvida det föreligger COVID-19-infektion är väldigt viktigt då det i stor utsträckning påverkar hur man bör förhålla sig till allt ifrån social distansering till eventuella vårdrelaterade åtgärder.

Med hjälp av ett snabbt antigentest så blir det enkelt att direkt på plats fastställa förekomsten av infektion. Det sparar såväl tid och gör det enklare att vidta lämpliga åtgärder.

 • Slipp obekväma tester och få svar direkt – spotta i en kopp & se provsvar inom 15 min.
 • Lämpligt för både vuxna och barn.
 • Smidig leverans i helt steril förpackning.
 • Alla borde ha ett snabbtest tillgängligt.

Tack vare diagnostiskt relevant tillförlitlighet så är det här ett salivbaserat antigentest som gör att alla kan ta kontroll över situationen och kontrollera förekomsten av en pågående COVID-19-infektion.

Genom att få svar inom några minuter så slipper man obekväm väntan, och det blir enkelt att direkt vidta lämpliga åtgärder. Vid positivt provresultat, vänligen kontakta 1177!

Självtesterna finns i 1-pack, 5-pack och 15-pack, skulle ni behöva större volymer så kan ni mejla till säljavdelningen

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.

Artikelnr: JBSA01 Kategori:

1 recension av Joysbio Saliv Antigentest Covid-19 Snabbtest

 1. Simon

  Snabb leverans

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.