Om oss

Vårt fokus är att leverera Covid-19 snabbtester

Vi är en e-handel som erbjuder privatpersoner, företag, idrottslag, föreningar & andra verksamheter CE-märkta och godkända Covid-19 snabbtester som alltid skickas med snabba och säkra leveranser från vårt huvudlager i Västerås. Våra samarbetspartner och slutkunder är alltid vårt största fokus.

Vi har många stora företag som kontinuerligt köper våra snabbtester för covid-19, som t.ex. Svenska institutionsstyrelsen, LG & många fler.

Om oss

Vi är en marknadsledande e-handel för coronatest där antikroppstest & Antigentest är i fokus eftersom det är en väldigt enkel testprocedur med provsvar inom 15 minuter. Hos oss handlar du alltid med snabba och säkra leveranser av snabbtester för Covid-19.


Det är vi på Coronatesterna.se (OS Online Group AB) hanterar lagerhållning & försäljning medans Postnord är vår logistik-partner.

Vi jobbar hela tiden med att förbättra vår verksamhet, därför är du välkommen att lämna dina synpunkter till oss och det är helt okej att vara anonym.

Om du är missnöjd med produkterna som vi på OS Online Group AB erbjuder kan du i första hand skicka ett mejl direkt till oss via kontaktformuläret på kundtjänstsidan.

Välkommen som kund till oss på Coronatesterna.se (OS Online Group AB)