Rea!

Flowflex Antigentest Covid-19 Nasalt Snabbtest 20-Pack

(2 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: 599.00kr.Det nuvarande priset är: 399.00kr.

I lager

Flowflex Antigentest för Covid-19 Nasalt Snabbtest i 20-pack. Ett godkänt & CE-märkt självtest. Antigentest tar du genom att svabba (topsa) i yttre näsan (max ca 2 cm in) och får provsvar inom några minuter. Om du vill veta om du har Covid-19 just nu, så är Flowflex antigentest ett solklart val. Tillförlitlighet på 99% (känsligheten är 98,13% och specificiteten är 99,22%), så pass hög att det uppfyller alla krav ställda av Folkhälsomyndigheten (FHM) & World Health Organization (WHO).

Covid antigentest steg för steg

Flowflex Antigentest Covid-19 med hög tillförlitlighet

Som effektivt snabbtest med detta näsprov blir det enkelt att dels säkerställa bred testning på företaget samt testa dig själv hemma för att ta snabbt se om du är drabbad av Coronaviruset / Covid-19 (SARS-CoV-2).

Som Flowflex antigentest påvisar det med hög tillförlitligt om du har en pågående Covid-19 infektion i kroppen. Detta test håller tillräckligt hög nivå för att motsvara de förväntningar som man annars har på antigentester som utförs i laboratorium.

Att med stor säkerhet kunna fastställa förekomsten av COVID-19-infektion är väldigt viktigt, eftersom smittan är utom kontroll i Sverige & övriga länder. Därför är det på många sätt ett måste att ha tillgång till Corona test som inte bara är rättvisande, utan även är enkla att använda. Vilket detta Covid-19 Antigen självtest via näsprov uppfyller!

 • Hög tillförlitlighet på 99%
 • Ger provsvar efter några få minuter
 • Ett enkelt sätt att få tillförlitligt svar
 • Fullständigt godkänd att användas
 • All info & testprocedur på svenska
 • Enkelt för alla använda

Detta är ett väldigt lättanvänt topsningsbaserat antigentest som är lätt att använda även för personer som saknar tidigare erfarenhet. Ett måste oavsett om det handlar om testning av enskilda eller mer storskalig kartläggning av pågående infektion.

Varför topsningsbaserat antigentest?

Det är i de flesta fall väldigt viktigt att etablera förekomsten av COVID-19-infektion såväl på individnivå som i en större grupp av människor. Därför är dessa test ett bra val för alla sammanhang där man vill skapa rätt förutsättningar för effektiv testning. Till skillnad från andra självtest så är detta väldigt smidigt och ger oerhört snabbt svar.

 • Smärtfritt (kan kittlas lite) då du bara behöver  topsa max 1.5-2 cm in i näsan.
 • Ger rättvisande resultat för såväl barn som vuxna.
 • Levereras i helsteril förpackning för att garantera rättvisande resultat.
 • Kan användas av de flesta personer helt utan särskilda kunskaper eller erfarenheter.

Som unikt diagnostiskt självtest skapar man med detta antigentest rätt förutsättningar för snabb och effektiv nasal testning av förekomsten av COVID-19-funktion. Som antigentest visar det med all tydlighet huruvida det föreligger sjukdom och gör det enkelt att få svar på vad som pågår i kroppen.

Självtestet säljs i 20-pack, skulle ni behöva större volymer så kan ni mejla till säljavdelningen

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.

Artikelnr: JOYSNS20 Kategori:

2 recensioner av Flowflex Antigentest Covid-19 Nasalt Snabbtest 20-Pack

 1. Simon

  Toppen!

 2. Anders Eriksen

  Bra priser på Antigentest i 20 pack. Plus i kanten för så snabbt levererat.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.