Rea!

HYGISUN® Antigentest via Salivprov för Covid-19 Självtest 20-pack

(2 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: 699.00kr.Det nuvarande priset är: 499.00kr.

I lager

Antigentest via salivprov av Covid-19 sömn Självtest från HYGISUN® i 20-pack.Ett godkänt & CE-märkt Antigentest som du tar via salivprov och är 100% smärtfritt samt har en tillförlitlighet på 98.6%.

Som salivbaserat test är det ett enkelt & smärtfritt sätt att påvisa om det en finns en pågående COVID-19-infektion i din kropp. Se nedan hur snabbt & enkelt det är!

så testar du dig för covid-19 antigentest saliv

Ett godkänt Antigentest via saliv som har en diagnostisk tillförlitlighet som uppfyller alla ställda krav av Folkhälsomyndigheten (FHM) & World Health Organization (WHO).

Antigentest via Salivprov med hög tillförlitlighet

Oavsett om du vill ta reda på om du är drabbad av en COVID-19-infektion eller om ni som företag behöver säkerställa storskalig & effektiv antigentestning på företaget, så är det här helt rätt test!

För många är det viktigt att veta om man har en pågående COVID-19-infektion. Vad som är unikt med just detta test är att du slipper vänta och framförallt är det helt smärtfritt då du tar ett snabbt salivprov.

 • Säkerställer ett resultat med diagnostisk tillförlitlighet motsvarande 98.19% vilket gör att det även uppfyller krav som myndigheter har avseende Coronatest.
 • Förekomsten av antigener påvisar förekomsten av COVID-19-infektion och är en indikation på pågående sjukdom.
 • Provsvar inom 15 munter.
 • CE-märkt vilket innebär att det är en godkänd medicinsk produkt som lever upp till alla ställda krav av Europeiska Unionen (EU).

Som unikt salivbaserat antigentest går detta självtest att använda både i privata som i kliniska sammanhang. Kombinationen av ett väldigt pålitligt resultat och enkel användning gör det till ett oerhört mångfacetterat alternativ som passar de flesta behov.

Varför just detta Covid-19 Antigentest?

Att kunna fastställa huruvida det föreligger COVID-19-infektion är väldigt viktigt då det i stor utsträckning påverkar hur man bör förhålla sig till allt ifrån social distansering till eventuella vårdrelaterade åtgärder.

Med hjälp av ett snabbt antigentest så blir det enkelt att direkt på plats fastställa förekomsten av infektion. Det sparar såväl tid och gör det enklare att vidta lämpliga åtgärder.

 • Slipp obekväma tester och få svar direkt – spotta i en kopp & se provsvar inom 15 min.
 • Lämpligt för både vuxna och barn.
 • Smidig leverans i helt steril förpackning.
 • Alla borde ha ett snabbtest tillgängligt.

Tack vare den höga tillförlitligheten, så är det här ett salivbaserat antigentest som gör att alla kan göra någonting och testa sig, för att se om en pågående COVID-19-infektion finns.

Genom att få svar inom några minuter så slipper man obekväm väntan, och det blir enkelt att direkt vidta lämpliga åtgärder. Vid positivt provresultat, vänligen kontakta 1177!

Antigentest saliv för covid-19 kan du köpa i 20-pack, vid större volymer så kan ni mejla till säljavdelningen

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.

Artikelnr: JBSA01 Kategori:

2 recensioner av HYGISUN® Antigentest via Salivprov för Covid-19 Självtest 20-pack

 1. Simon

  Snabb leverans

 2. Elisabet

  Väldigt bra pris jämfört mot andra! Sparade nog 600 kr på detta. Tack så jätte mycket!

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.