Rea!

Flowflex Antigentest Covid-19 självtest Nasalt 5-Pack

(1 kundrecension)

Det ursprungliga priset var: 299.00kr.Det nuvarande priset är: 129.00kr.

I lager

Flowflex Antigentest för Covid-19 Självtest Nasalt i 5-pack. Ett självtest som är både godkänt & CE-märkt. Du tar antigentestet genom att svabba i yttre näsgången (max 2 cm in i näsan)  och sedan tar det några minuter innan ditt provsvar visas. Om du vill få svar på om du har Covid-19 just nu så är Flowflex antigentest det solklara valet. Tillförlitlighet på 99,3% (Känslighet: 97.1% och specificiteten: 99.6%), så hög att det uppfyller alla de höga krav som ställs utav World Health Organization (WHO).

Guide antigentest

Antigentest Nasalt självtest med hög tillförlitlighet

Detta effektiva näsprov gör det enkelt att säkerställa att alla på företaget kommer in på jobbet friska. Testa dig själv i hemma för att snabbt få provsvar på om du är drabbad av Coronaviruset / Covid-19 (SARS-CoV-2).

Flowflex antigentest påvisar med hög tillförlitligt om du har en pågående Covid-19 infektion i kroppen. Detta test håller ett mycket hög nivå och motsvarar de förväntningar som man har på antigentester som man gjort i laboratorium.

Att upptäcka en Covid-19 smitta i tid är väldigt viktigt för att vi ska kunna återgå till en normal vardag igen, eftersom smittan sprids utom kontroll i Sverige & övriga länder. Så vill du vara en medmänniska som gör vad den kan för att minska smittan så bör du ha tillgång till Corona test som inte bara är rättvisande, utan även är enkla att använda. Vilket detta Covid-19 Antigen självtest via näsprov uppfyller!

 • Hög tillförlitlighet på 99,3%
 • Ger dig provsvar efter några få minuter
 • Ett enkelt sätt att få tillförlitligt svar
 • Godkänt att använda utan sjukvårdsutbildning
 • All info & testprocedur på svenska
 • Enkelt för alla använda

Topsningsbaserat antigentest är så lätt att använda att det inte är några krav på att sjukvårdspersonal ska närvara vid provtagning. Ett måste oavsett om det handlar om testning av dig själv eller storskalig testning för kartläggning av en pågående infektion.

Varför nasalt antigentest?

Det flesta väljer ett nasalt antigentest för att det är smidigt och effektivt, det är även därför dessa test ett bra val för alla sammanhang där man vill skapa rätt förutsättningar för effektiv testning.

 • Smärtfritt, då du bara behöver  topsa cirka 2 cm in i näsan.
 • Ger träffsäkra resultat för såväl barn som vuxna.
 • Vi skickar i helsteril förpackning för att garantera rättvisande resultat.
 • Man  tidigare erfarenheter för att utföra detta nasala antigentest

Flowflex antigentest visar med all tydlighet om du är drabbad av Covid-19. Och gör det enkelt för dig att få svar på vad som pågår i kroppen.

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.

Artikelnr: ADRFFSARSV2 Kategori:

1 recension av Flowflex Antigentest Covid-19 självtest Nasalt 5-Pack

 1. Johannes

  Lättläst manual. Inga konstigheter med detta antigentest. Extra plus för leverans under 24 timmar.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.